Ideeëncafé in Oost

Op een mooie zomeravond eind juni opende het eerste ideeëncafé van Oost haar deuren. Het werd een ontspannen avond met ouders en kinderen, die kennis maakten met de kinderkookclub. Ouders en belangstellenden liepen naar binnen en leerden nieuwe mensen kennen.  

Ideeënkar

Centraal op het terras stond een fietskar waar ideeën op werden gepost. Het nodigde buurtgenoten uit mee te denken over wat we met elkaar en met de jongeren van Oost zouden kunnen aanpakken. Zo ontstonden allerlei nieuwe ideeën: een vlottenfestijn, een stratentoernooi voor teams van ouders en jongeren, een recyclebar en nog veel meer. Het werd een mooie avond vol vergezichten en beloften om samen op te pakken. Wij kijken uit naar het volgende ideeëncafé en kijken ondertussen hoe we met elkaar de verbinding tussen Jong en Oud in de wijk kunnen versterken. 

Volgende café: 23 september

Het volgende ideeëncafé vindt plaats op 23 september van 13.00 uur tot 15.00 uur tijdens de opening van Moestuin en wijkbos ’t Buitenhof aan de Dragonderweg. Kom vooral langs. Zeker als je zelf ook ideeën hebt of het leuk zou vinden een handje te helpen bij één van de mooie initiatieven en ideeën die ontstaan.  

Vragen? Neem dan contact op Herman van de Brug van Veens Welzijn via 06-20507764