Parkeren bedrijventerrein De Compagnie

In de afgelopen tijd heeft gemeente Veenendaal vragen en opmerkingen ontvangen over het (hinderlijk) parkeren op bedrijventerrein De Compagnie. Door geparkeerde voertuigen hebben vrachtwagenchauffeurs moeite om diverse bedrijfspanden te bereiken. 

Wat willen we doen?

Wij denken dat het parkeerprobleem voorlopig het beste opgelost kan worden door het parkeren op straat te verbieden. Op plaatsen waar parkeren wel mogelijk is, maken wij vakken. Daar mag dan wel geparkeerd worden. Wij hebben een tekening gemaakt hoe wij denken dat het parkeren zou kunnen worden. Kijk hieronder voor de tekening. 

De tekening

Graag horen wij uw reactie, voordat wij het plan verder gaan uitwerken en uitvoeren.  

Zaken die wel vast staan zijn: 

  • De ruimte die nodig is voor de brandweer om bij de waterinnamepunten te kunnen komen; 
  • We gaan sowieso maatregelen treffen bij bedrijven waarvan wij nu meldingen hebben dat hun terrein niet bereikbaar is door geparkeerde voertuigen; 
  • We nemen maatregelen bij bochten in de weg waar trottoirs of bermen kapot gereden worden, omdat vrachtverkeer niet om geparkeerde voertuigen kan rijden.  

We nodigen u ook ‘live’ uit 

Op 20 september organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over het parkeren op de bedrijventerreinen Compagnie en Compagnie-oost. U kunt met vragen bij ons terecht en we wisselen graag met u van gedachten over eventuele alternatieven.    

  • Datum: dinsdag 20 september 2022 
  • Locatie: De Basiliek, Wiltonstraat 56 in Veenendaal 
  • Tijdstip: inlopen tussen 15:00 en 17:00 uur  

U hoeft zich niet aan te melden voor de inloopbijeenkomst, wees welkom, de koffie en thee staat klaar. 

Vragen?

Heeft u nog vragen of bent u verhinderd en wilt u wel reageren, dan kan via onderstaande knop. 

Stel hier uw vragen.