Inrichting Waterhuisplein Veenderij

In juni 2022 hebben bewoners van eiland L in Veenderij een oproep ontvangen om deel te nemen aan een enquête over de inrichting van het Waterhuisplein op eiland L. Deze enquête is door bijna 100 bewoners ingevuld.

Hieronder kunt u de presentatie van de resultaten uit de enquête teruglezen:

Op 30 juni heeft een aantal bewoners van eiland L (die in de enquête hun interesse hadden getoond om mee te praten) samen met de gemeente en de landschapsarchitect gekeken naar de verdere inrichting van het plein. Met de informatie die is opgehaald heeft de landschapsarchitect een ontwerp gemaakt. Door op onderstaande link te klikken kunt u dit ontwerp bekijken.

Hoe verder?

  1. Oktober 2022 is het definitieve plan gereed. Het definitieve ontwerp is straks weer op deze plek op de website in te zien.
  2. Uitvoering werkzaamheden eerste kwartaal 2023, onder voorbehoud van het op tijd krijgen  van de vergunningen en het geleverd krijgen van de materialen.

Op de hoogte blijven?

Wilt op de hoogte blijven van het vervolg of bent u benieuwd naar het voorlopige en/of definitieve ontwerp? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via www.verbeterjewijk.nl/blijf-op-de-hoogte. Zodra er meer bekend is wordt het in de nieuwsbrief vermeld.

Vragen?

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Marc van Rossum via (0318) 538 740. Ook kunt u een e-mail sturen naar marc.van.rossum@veenendaal.nl.