Zelf groen onderhouden in je wijk

Wil jij zelf het gemeentegroen rondom je huis mooi maken? Dat kan! Neem even contact op met je wijkmanager en spreek af.

Wijkmanager Centrum helpt je op weg

Steeds meer Veenendalers doen het al, zelf groen onderhouden. Zo was wijkmanager Centrum, Wouter Groot Koerkamp, begin van deze maand op bezoek bij de Rozenburghflat naast de Wolweg. De VVE heeft vier prachtige bomen in beheer gekregen.  

Zij vonden het zo jammer dat met de nieuwbouw in het Schrijverspark het uitzicht op bomen verdween. Nieuwe bomen planten was geen optie, er liggen nu te veel kabels onder de grond. Dus toen de boombakken weg moesten bij de Brouwersgracht (vanwege de nieuwsbouw daar), wist hij nog wel een bestemming. Iedereen dik tevreden!  

Fijn hoe we samen van twee situaties die eigenlijk negatief waren iets moois hebben kunnen maken. We schrijven wel eens op: de wijk verbeteren doe je samen, maar niet alleen. Leuk om af en toe te kunnen delen hoe dat gaat. Wil jij ook een stukje groen in beheer nemen en daar een prachtig tuintje van maken? Neem dan contact op via wouter.groot.koerkamp@veenendaal.nl