Over deze website

Dit is een website van de gemeente Veenendaal. De gemeente Veenendaal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet correct is? Reageer via communicatie@veenendaal.nl. Wij pakken uw bericht direct op en laten u weten wat we doen met uw suggesties.

Op de pagina's van verbeterjewijk.nl staan ook links naar andere (niet-commerciĆ«le) instellingen en organisaties. De gemeente Veenendaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites. 

Toegankelijkheid

Websites van (semi-)overheidsorganisaties moeten toegankelijk zijn voor iedereen. Dus ook voor mensen met een beperking. De overheid heeft hier eisen over vastgesteld. In die eisen staat bijvoorbeeld dat mensen die de muis niet kunnen gebruiken, toch een formulier moeten kunnen invullen. Of dat blinden en slechtzienden geen informatie mogen mislopen vanwege hun beperking. Meer uitleg over de eisen vindt u op de website Digitoegankelijk.nl.

De gemeente Veenendaal wil verbeterjewijk.nl zo snel mogelijk volledig toegankelijk maken.

Verbeterpunten

De meeste informatie op verbeterjewijk.nl voldoet aan de toegankelijkheidseisen. Toch zijn er een aantal verbeterpunten:

PDF-bestanden

De pdf-bestanden die op verbeterjewijk.nl zijn geplaatst, zijn niet toegankelijk. Zodra deze bestanden toegankelijk zijn, vervangen we ze.

Toegankelijkheidsverklaring

De volledige stand van zaken kunt u nalezen in de uitgebreide toegankelijkheidsverklaring.

Problemen met de toegankelijkheid van deze website

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Dan kunt u dit laten weten aan de redactie van de gemeente Veenendaal. Stuur een e-mail naar communicatie@veenendaal.nl. Vermeld bij uw melding de link naar de webpagina waar u het probleem bent tegengekomen.